Home   >   Algemeen   >   ELIX Group versterkt zich met Roy van den Bosch

ELIX Group, "voorloper in de dynamische energiewereld", versterkt zich met Roy van den Bosch

0 min leestijd
Gepost op 21 juli 2023

Wij gaan de CO2 uitstoot van het bedrijfsleven decimeren

Dat is de missie van de ELIX Group. Om deze missie te laten slagen, heeft de ELIX Group zich versterkt met de komst van Roy van den Bosch, met als doel de snelle groei en nieuwe strategie van de ELIX Group verder vorm te geven.

Grote veranderingen in de energiewereld

De energiewereld schudt op zijn grondvesten. Het oude energiesysteem wordt afgebroken, terwijl we niet weten hoe het nieuwe energiesysteem eruit gaat zien. Dit resulteert onder andere in onzekerheid ten aanzien van energieleveringen en volatiele energieprijzen. Het gevolg hiervan zijn grote uitdagingen voor het bedrijfsleven, maar ook voor ons als maatschappij. Willen wij als maatschappij onze CO2-uitstoot reduceren en de doelstelling van 2030 realiseren, dan zijn duurzame- en slimme energieoplossingen de sleutel.

In deze wereld stapt Roy van den Bosch bij de ELIX Group. “Als ik het nu niet doe, dan doe ik het nooit” zegt Roy en hij vervolgt: “Want instappen bij ELIX betekent ook instappen in een dynamische wereld met bedrijfseconomische en maatschappelijke uitdagingen. Een veranderende energiewereld waarvan de uitkomst nog niet vast staat. Ik zie het als mijn persoonlijke missie om de organisatie verder te brengen met een duidelijke strategie die aansluit op de nieuwe energiewereld en deze strategie te implementeren samen met een groep enthousiaste en gedreven collega’s”.

Gidsrol in de energietransitie

“Bij ELIX geloven we dat energietransitie de sleutel is tot een betere toekomst. We willen een duurzame en veerkrachtige energievoorziening mogelijk maken die bijdraagt aan een betere wereld voor de huidige en toekomstige generaties.” Aldus Roel Lok, oprichter van ELIX.

“We begrijpen dat de energiewereld voortdurend verandert en evolueert en we zijn vastbesloten om voorop te blijven lopen in deze dynamische omgeving. Met onze energie-oplossingen, dynamische energiecontracten, geïntegreerde energiesystemen en slimme besturingstechnieken (software) begeleiden we onze klanten op een betaalbare wijze naar het nieuwe dynamische energiesysteem.”

Daarom is de ELIX Group blij met de komst van Roy, met zijn financiële en operationele ervaring in het sturen van kleinere en grotere organisaties. Hij gaat werken aan het vormgeven van de organisatie, implementeren van de nieuwe strategie en het organiseren van de snelle groei van ELIX.

De komende maanden delen we meer over de nieuwe strategie en toekomst via verschillende kanalen van ELIX. Blijf op de hoogte via de LinkedIn van ELIX.