Home   >   Inzicht in je energiesituatie met ELIX Insight

Inzicht in je energiesituatie met ELIX Insight

Veel energie wordt ongemerkt verbruikt. Zijn het de machines in je productiehal die energie slurpen? Of zijn het toch de computers? Zonder dat je het weet, zitten gebouwen vaak vol met overbodige energieslurpers en omslachtige energieprocessen. Door inzicht te krijgen in het energieverbruik van apparaten en de energiehuishouding te reguleren, voorkom je onnodig en overmatig energieverbruik.

Inloggen ELIX Insight

De button rechts leidt je naar ELIX insight waar je kunt inloggen.

Inzicht

Met ELIX insight krijg je inzicht in je energiesituatie. Het helpt je te zien waar je verbruik ‘te hoog’ is, hoeveel je (eventuele) zonnestroominstallatie opwekt en of je meer of minder verbruikt ten opzichte van vorig jaar en/of periode.

Alarmen

Automatisch wordt er gekeken én wordt je gealarmeerd als er afwijkingen in je verbruik ontstaan. Zo wordt je energiehuishouding automatisch gemonitord.

Analyses

Je gas en stroomverbruik wordt geanalyseerd en vergeleken met verschillende andere databronnen. Zo zie je bijvoorbeeld in één oogopslag of je gasverbruik in lijn afneemt met de buitentemperatuur.

Rapportages

Ontvang elke maand een rapportage in je inbox met daarin de relevante overzichten.

Nulmeting

Misschien nog wel het belangrijkste onderdeel. ELIX insight zien wij als een nulmeting. Waar sta je nu? Met de informatie uit ELIX insight +  een opname op locatie kunnen wij je van gericht advies voorzien met direct inzicht in mogelijke besparingen.

Wil je ELIX Insight gebruiken?

Dat kan via onze Energy services. Klik op de button rechts voor een overzicht van alle services