Home   >   Realisatie   >   LED verlichting voor kantoren en opslag

LED verlichting voor kantoren en opslag

Elk pand heeft verlichting nodig. De duurzame keuze is LED verlichting: LED heeft een lager verbruik en een veel langere levensduur dan traditionele verlichting.

Waarom LED verlichting?

We moeten duurzaam de toekomst in. Dan denk je snel aan zonnepanelen, windmolens en elektrisch rijden. Verlichting is een verduurzamingsstap die vaak over het hoofd wordt gezien, maar er is juist erg veel te winnen op dit gebied!

Doordat LED lampen een veel langere levensduur hebben dan traditionele verlichting, hoef je ze minder vaak te vervangen. Een spaarlam vervang je gemiddeld bijvoorbeeld 4x vaker! Dit bespaart kosten, nog los van het verminderde energieverbruik.

Een LED lamp heeft een lager wattage dan andere lampen en is daardoor zuiniger. Ten opzichte van een gloeilamp is LED wel 90% zuiniger! Minder vaak vervangen én minder verbruik: dubbel zo duurzaam!

Goede terugverdientijd LED

Door de combinatie van een langere levensduur en de efficiëntie heeft LED als duurzaamheidsmaatregel een goede terugverdientijd. Bij het opstellen van onze maatwerkadviezen varieert dit van 3 tot 5 jaar.

Daardoor valt het installeren van LED (vaak) onder de verplichte maatregelen, in het kader van de wet informatieplicht energiebesparing.

Smart Lighting

Smart Lighting is dé verlichting van de toekomst. Door gebruik te maken van sensoren kan er op het juiste moment op de juiste plek de nodige lichtvoorziening verschaft worden. Automatisch. Hiermee minimaliseer je je energieverbruik, door alleen te verlichten waar dat nodig is. Zo is jouw verlichtingssysteem klaar voor de toekomst.

Aan de slag met LED verlichting?