“Culture eats strategy for breakfast”

Wij geloven dat een goede strategie pas kan worden bereikt als de cultuur goed is. Of het hier nu gaat om een energie- of business strategie. Wij geloven dat onze mensen, en daarmee onze cultuur, het verschil maken.

We waarderen vakmanschap.
We geloven in co-creatie.
We zeggen wat we denken en durven uit te dagen.

Vrijheid en mandaat om te handelen

De mensen die de roadmap voor jouw gebouw of organisatie opstellen, zijn ook de mensen die de aanpassingen plannen, bouwen, controleren en monitoren. Ze zijn volledig verantwoordelijk voor alle aspecten van een project en jouw tevredenheid. Ze hebben dan ook de volledige vrijheid én het mandaat om te handelen naar deze verantwoordelijkheid.

Duurzame relatie

Wij geloven in relaties. Levenslang en levensveranderend. Het begint met een echt gesprek en echt contact. Elkaar in de ogen kijken en zeggen: oké, we gaan dit doen! 

Kwetsbaar maakt ster

ELIX is een veilige plek waar persoonlijke ontwikkeling, om hulp durven vragen en emotionele groei onderdeel zijn van de reis naar de beste versie van jezelf. Om volledig onderdeel te zijn van zo’n plek vraagt durf en hard werken.

Leiderschap maakt het

Leiderschap heeft niets met hiërarchie te maken. Het gaat om het verschil maken.  Met vrijheid komt grote verantwoordelijkheid. Wij gaan er volledig voor. 

Werk met talent

Getalenteerd zijn is zowel een gave als een verantwoordelijkheid. Alleen wanneer mensen in hun kracht staan kunnen ze hun volledige potentieel realiseren. Dat geldt zowel voor individuen als voor teams.

Baanbrekende samenwerkingen

Je wordt alleen beter als je uitgedaagd wordt.
Daarom zetten we allerlei getalenteerde mensen bij elkaar: zo wordt 1+1 vanzelf 3.

Citaat in de titel is van Peter Drucker

ONZE MISSIE

Wij gaan de CO2 uitstoot van het bedrijfsleven decimeren

In 2050 willen we door samen te werken met ondernemers 10.000 groene en slimme gebouwen beheren of ondersteund hebben. De CO2 uitstoot van deze gebouwen is dan gedecimeerd ten opzichte van 1990.

Een selectie uit ons team van toegewijde energie specialisten
2footer elix.nl