Wij geloven dat het anders kan

Anders dan de idealistische verbeteraars die geen commerciële inslag hebben. Anders dan de trage, logge en onpersoonlijke energiebedrijven, waarbij verduurzaming een activiteit is die tegen hun core-business ingaat. Wij doen het anders.

We willen de CO2-uitstoot van het bedrijfsleven decimeren

Voor een deel doet ELIX wat veel andere bedrijven ook al doen: energie-advies geven. Maar we hebben gezien dat zo’n advies in de praktijk vaak niet uitgevoerd wordt en uiteindelijk ergens in een la ligt te verstoffen. Dat vinden we zonde, want zo bereiken we niet ons gezamenlijke doel. Daarom zorgen we ervoor dat we onze adviezen zelf kunnen uitvoeren. Dat scheelt kosten en moeite. Kosten, omdat je geen ruis hebt tussen adviseurs en uitvoerders, en moeite, omdat je niet zelf op zoek hoeft te gaan naar de beste partij om het energie-advies uit te voeren.

Om jouw duurzaamheidswensen waar te maken…

…hebben we een unieke manier van werken. De mensen die jou het beste kunnen helpen, werken samen in een multidisciplinair team. Ze weten wat er moet gebeuren, wat er van ze verwacht wordt en sturen zelf op maximaal resultaat. Onze energie-engineers zijn ons dna: ze combineren een diep inzicht in je gebouw, bedrijf en energiehuishouding met de laatste kennis over verduurzaming.

Onze missie

Wij gaan de CO2-uitstoot van het bedrijfsleven decimeren

In 2050 willen we door samen te werken met ondernemers 10.000 groene en slimme gebouwen beheren of ondersteund hebben. De CO2-uitstoot van deze gebouwen is dan gedecimeerd ten opzichte van 1990.

Een selectie uit ons team van toegewijde energie specialisten
2footer elix.nl