Home   >   Zakelijke energie tegen kostprijs
Flexibele tarieven en

Zakelijke energie tegen kostprijs

Geen opslag per kWh of m3 gas. Dat is zakelijke energie tegen kostprijs. Wij bieden bedrijven rechtstreeks toegang tot de energiemarkt voor een vast bedrag per maand. Hierbij profiteer je direct van de flexibele tarieven voor stroom & gas.

Krijg grip op je energiecontract

Al onze elektriciteit en gas komt uit hetzelfde energienet. Toch zit er een groot verschil tussen de tarieven van de verschillende leveranciers. Sterker nog, zelfs bij dezelfde leverancier kunnen de zakelijke energietarieven sterk verschillen.

Hoe kan het dat zakelijke energieprijzen zo verschillen?

Energieprijzen zijn afhankelijk van veel factoren. Denk daarbij aan grondstofprijzen, de winstmarges van de bedrijven en het moment van inkopen. De prijzen schommelen van dag tot dag, en daardoor wijzigt de energieprijs ook.

Kosten besparen op zakelijke energie

Omdat wij offertes en daarmee leveringsvoorwaarden van verschillende energieleveranciers vergelijken, bent je vaak voordeliger uit, dan wanneer je zelf naar energieleveranciers stapt. Wij kunnen betere deals onderhandelen en willen dit dan ook graag doen. Door over te stappen van energieleverancier kan je vaak duizenden euro’s op jaarbasis besparen.

wij maken een scan van je huidige energie situatie en laten je zien wat er mogelijk is qua besparingen. Indien akkoord regelen wij dit volledig voor je en zetten het in gang.

Energiecontractscan laten uitvoeren

Mogelijke besparingen op de energierekening tot 20%

Onze missie

Wij gaan de CO2 uitstoot van het bedrijfsleven decimeren

In 2050 willen we door samen te werken met ondernemers 10.000 groene en slimme gebouwen beheren of ondersteund hebben. De CO2 uitstoot van deze gebouwen is dan gedecimeerd ten opzichte van 1990.

Meer