Home   >   Zakelijke energie tegen kostprijs
Dynamische tarieven en

Zakelijke energie tegen kostprijs

Geen opslag per kWh of mgas, dat is zakelijke energie tegen kostprijs. Wij bieden bedrijven rechtstreeks toegang tot de energiemarkt voor een vast bedrag per maand. Hierbij profiteer je, als bedrijf, direct van de dynamische tarieven voor stroom en gas.

Hoe kan het dat zakelijke energieprijzen zo verschillen?

Al onze elektriciteit en gas komt uit hetzelfde energienet. Toch zit er een groot verschil tussen de tarieven van de verschillende leveranciers. Sterker nog, zelfs bij dezelfde leverancier kunnen de zakelijke energietarieven erg verschillen.

Energieprijzen zijn afhankelijk van veel factoren. Denk daarbij aan de grondstofprijzen, de winstmarges van de energiebedrijven en het moment van inkopen. De prijzen schommelen van dag tot dag, en daardoor wijzigt de energieprijs ook.

Wat doet ELIX?

Omdat wij offertes en leveringsvoorwaarden van verschillende energieleveranciers vergelijken, ben je vaak voordeliger uit dan wanneer je zelf naar energieleveranciers stapt. Wij kunnen betere deals onderhandelen en willen dit dan ook graag doen. Door over te stappen van energieleverancier kun je vaak duizenden euro’s op jaarbasis besparen.

Wij maken een scan van je huidige energiesituatie en laten je zien wat er mogelijk is qua besparingen. Indien akkoord zetten we de winstgevende verduurzamingsplannen in gang en regelen we alles volledig voor je.

Energiecontractscan laten uitvoeren

Mogelijke besparingen op de energierekening tot wel 20%

Onze missie

Wij gaan de CO2 uitstoot van het bedrijfsleven decimeren

In 2050 willen we door samen te werken met ondernemers 10.000 groene en slimme gebouwen beheren of ondersteund hebben. De CO2 uitstoot van deze gebouwen is dan gedecimeerd ten opzichte van 1990.

Meer

Een selectie uit ons team van toegewijde energie specialisten