Inzicht in je energiesituatie

Energiemanagement en monitoring

Zonder dat je het weet, zit je gebouw vaak vol met overbodige energieslurpers en omslachtige energieprocessen. Door hier inzicht in te krijgen, voorkom je onnodig en overmatig energieverbruik.
mockup elix insight 1 e1690901166925
check Ontdek waar je energie verliest
check Bespaar op de energierekening
check Voldoe aan wettelijke verplichtingen
Gratis demo van ELIX Insight arrow right
Gratis demo van ELIX Insight arrow right
Energiemanagement en monitoring

Inzicht is onmisbaar

Wist je dat veel van je duurbetaalde energie ongemerkt verbruikt wordt? Misschien zijn het de machines in je productiehal die energie slurpen? Of toch de computers? Met goed energiemanagement krijg je inzicht in je situatie en kun je bijsturen.

Wat doet ELIX?

Met ELIX Insight krijg je dit inzicht in je energiesituatie. Het helpt je te zien waar je verbruik ’te hoog’ is, hoeveel een zonnestroominstallatie opwekt en of je meer of minder verbruikt ten opzichte van een voorgaande periode.

Alarmen

Ziet ELIX Insight een afwijking in je verbruik, dan gaat er een alarm. Zo ben je direct op de hoogte en kun je maatregelen nemen.

Analyses

Je gas- en stroomverbruik wordt geanalyseerd en vergeleken met andere databronnen. Zo zie je bijvoorbeeld in één oogopslag of je gasverbruik in lijn afneemt met de buitentemperatuur.

Rapportages

Je ontvangt elke maand een rapportage in je inbox met daarin de relevante overzichten.

Nulmeting

Een nulmeting is misschien wel het belangrijkste onderdeel. ELIX Insight zien wij als een nulmeting. Waar sta je nu? Met de informatie uit ELIX Insight en een opname op locatie, kunnen wij je van gericht advies voorzien met direct inzicht in mogelijke besparingen.

Bekijk onze introductiecursus van ELIX Insight

Bekijk de filmpjes arrow right dark

Wij worden beoordeeld met een 9,6

Logo wellnesspet Wellness Pet gebruikt nu slimme oplossingen voor netcongestie. Ze hebben hun zonnestroominstallatie aangepast aan hun directe energiebehoefte, het overschot wordt automatisch beperkt en het laadplein maakt gebruik van load balancing.
Fokko Dijkstra Plant Director
Zonnepanelen: 1.300 Oppervlakte: m2

Kwekerij Driezum fase I en II

Een bedrijf waar het prettig zakendoen mee is. Een goede keuze, goed overleg en uitleg. Met als resultaat een park van ca. 8.000 panelen welke snel gebouwd is en nu met 100% tevredenheid draait.
Romkje de Hoop
Zonnepanelen: 7.680 Oppervlakte: 17.000 m2

Wij geven energie aan:

Ik wil meer weten over

Meest gelezen artikelen

Lees meer in onze kennisbank arrow right dark

Wij gaan de CO2 uitstoot van het bedrijfsleven decimeren

In 2050 willen we door samen te werken met ondernemers 10.000 groene en slimme gebouwen beheren of ondersteund hebben. De CO2 uitstoot van deze gebouwen is dan gedecimeerd ten opzichte van 1990.

Een selectie uit ons team van toegewijde energie specialisten
2footer elix.nl