Gratis e-book

Energielabel voor kantoren en zakelijk vastgoed

Verduurzamingsmaatregelen zijn verplicht gesteld. Alle bedrijfspanden groter dan 100m² moeten in 2023 energielabel C hebben. In 2030 waarschijnlijk energielabel A.
check Winstgevend je vastgoed verduurzamen
check Waar je moet beginnen met verduurzamen
check Welke wet- en regelgeving van toepassing zijn
Download e-book arrow right
Energielabel

Waarom een energielabel?

Een energielabel C of hoger is verplicht vanaf 2023. Het negeren hiervan kan leiden tot hoge boetes en het niet meer mogen verhuren van je pand als kantoor. Gelukkig is investeren in duurzaamheid een rendabele investering. Het moet alleen wel gebeuren! ELIX helpt jou bij het verduurzamen en zorgt dat jij (minimaal) energielabel C haalt. Of zelfs hoger, want dit is nóg beter voor jouw bedrijf en het milieu. Hoe we dat voor elkaar krijgen? Door samen aan een maatwerk oplossing te werken, gedetailleerd en speciaal voor jou.

Wat doet ELIX?

In principe geldt: des te duurzamer jouw pand omgaat met energie, des te hoger het energielabel. Daarom hebben wij verschillende manier om te verduurzamen. Toch is er geen standaardpakket dat wij onze klanten leveren, maar een maatwerk oplossing die naadloos aansluit bij jouw situatie en wensen. Alleen zo wordt er effectief geïnvesteerd in een duurzamer pand. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met een van onze energiespecialisten!

Zakelijk vastgoed verduurzamen

Download e-book arrow right
check Investeren in duurzaamheid is een rendabele investering
check Maatwerk oplossing voor jouw situatie en wensen
check Positieve bijdragen voor jouw bedrijf en het klimaat

Wij worden beoordeeld met een 9,6

Beoordelingen van echte mensen en echte bedrijven. Je mag ze van ons nabellen!

Kwekerij Driezum fase I en II

Een bedrijf waar het prettig zakendoen mee is. Een goede keuze, goed overleg en uitleg. Met als resultaat een park van ca. 8.000 panelen welke snel gebouwd is en nu met 100% tevredenheid draait.
Romkje de Hoop
Zonnepanelen: 7.680 Oppervlakte: 17.000 m2
tetrapak Van de dakberekening tot de subsidieaanvraag is alles heel goed verlopen. Zonnestroom Nederland heeft zich perfect aan alle gemaakte afspraken gehouden en het resultaat mag er zijn!
Bart Tenfelde Technisch Projectleider
Zonnepanelen: 5.800 Oppervlakte: 20.000 m2
caltra logo Er was steeds duidelijke uitleg en documentatie. De bouwploeg die de installatie realiseerde was erg vriendelijk, geen klachten over. Naar mijn idee is er goed doorgewerkt.
Daniëlle van Nes
Zonnepanelen: 452 Oppervlakte: 1.500 m2
gevelelementen noord holland Prettig bedrijf om mee samen te werken. Zeer professioneel en keurig op planning. Alle werkzaamheden zijn vooraf netjes doorgesproken en overlegd. Ook tijdens de uitvoering werd goed gecommuniceerd en is alles soepel verlopen.
Robert Olie Ass. Productieleider
Zonnepanelen: 1.640 Oppervlakte: 7.500 m2
Logo Lutten Levert site Goede communicatie tijdens de bouw en transparantie in de kosten en in de communicatie richting de onderaannemers. Zeker een betrouwbare partner die ik van harte kan aanbevelen.
Gerwin Veltink
Zonnepanelen: 5.956 Oppervlakte: 10.000 m2
zonneveld best logo Als projectontwikkelaar kan ik niet aan de zijlijn blijven staan, dat is gelukkig ook niet gebeurd. Samen hebben we een prachtige oplossing neergezet, waar ik erg trots op ben!
Gerald van Kessel Projectontwikkelaar
Zonnepanelen: 19.196 Oppervlakte: 57.588 m2
Logo MAG45 Ik heb Zonnestroom Nederland ervaren als een goede partij. De communicatie was goed en de ervaren overlast minimaal!
Peter Vlemminx
Zonnepanelen: 1.600 Oppervlakte: 4.780 m2

Wij geven energie aan:

Ik wil meer weten over

Meest gelezen artikelen

Lees meer in onze kennisbank arrow right dark