Home   >   Energielabel voor kantoren en zakelijk vastgoed

Energielabel voor kantoren en zakelijk vastgoed

Dat verduurzamen goed is voor je portemonnee en voor het milieu, is inmiddels wel bekend. Omdat het helpt bij het verbeteren van het klimaat, zijn verduurzamingsmaatregelen verplicht gesteld. Alle bedrijfspanden groter dan 100m² moeten in 2023 energielabel C hebben, en in 2030 waarschijnlijk energielabel A.

 

Waarom een energielabel?

Een energielabel C of hoger is verplicht vanaf 2023. Het negeren hiervan kan leiden tot hoge boetes en het niet meer mogen verhuren van je pand als kantoor. Gelukkig is investeren in duurzaamheid een rendabele investering. Het moet alleen wel gebeuren! ELIX helpt jou bij het verduurzamen en zorgt dat jij (minimaal) energielabel C haalt. Of zelfs hoger, want dit is nóg beter voor jouw bedrijf en het milieu. Hoe we dat voor elkaar krijgen? Door samen aan een maatwerk oplossing te werken, gedetailleerd en speciaal voor jou.

Wat doet ELIX?

In principe geldt: des te duurzamer jouw pand omgaat met energie, des te hoger het energielabel. Daarom hebben wij verschillende manier om te verduurzamen. Toch is er geen standaardpakket dat wij onze klanten leveren, maar een maatwerk oplossing die naadloos aansluit bij jouw situatie en wensen. Alleen zo wordt er effectief geïnvesteerd in een duurzamer pand. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met een van onze energiespecialisten!

GRATIS E-BOOK

Zakelijk vastgoed verduurzamen

Onze missie

Wij gaan de CO2 uitstoot van het bedrijfsleven decimeren

In 2050 willen we door samen te werken met ondernemers 10.000 groene en slimme gebouwen beheren of ondersteund hebben. De CO2 uitstoot van deze gebouwen is dan gedecimeerd ten opzichte van 1990.

Meer

Een selectie uit ons team van toegewijde energie specialisten