Home   >   Slimme LED verlichting voor je bedrijf

Slimme LED verlichting voor je bedrijf

Elk pand heeft verlichting nodig. De duurzame keuze is LED verlichting: LED heeft een lager verbruik en een veel langere levensduur dan traditionele verlichting.

Lees meer over zakelijk vastgoed verduurzamen

Waarom LED verlichting?

We moeten duurzaam de toekomst in. Dan denk je snel aan zonnepanelen, windmolens en elektrisch rijden. Verlichting is een verduurzamingsstap die vaak over het hoofd wordt gezien, maar er is juist erg veel te winnen op dit gebied!

Doordat LED lampen een veel langere levensduur hebben dan traditionele verlichting, hoef je ze minder vaak te vervangen. Een spaarlam vervang je gemiddeld bijvoorbeeld 4x vaker! Dit bespaart kosten, nog los van het verminderde energieverbruik.

Een LED lamp heeft een lager wattage dan andere lampen en is daardoor zuiniger. Ten opzichte van een gloeilamp is LED wel 90% zuiniger! Minder vaak vervangen én minder verbruik: dubbel zo duurzaam!

Goede terugverdientijd LED

Door de combinatie van een langere levensduur en de efficiëntie heeft LED als duurzaamheidsmaatregel een goede terugverdientijd. Bij het opstellen van onze maatwerkadviezen varieert dit van 3 tot 5 jaar.

Daardoor valt het installeren van LED (vaak) onder de verplichte maatregelen, in het kader van de wet informatieplicht energiebesparing.

Smart Lighting

Smart Lighting is dé verlichting van de toekomst. Door gebruik te maken van sensoren kan er op het juiste moment op de juiste plek de nodige lichtvoorziening verschaft worden. Automatisch. Hiermee minimaliseer je je energieverbruik, door alleen te verlichten waar dat nodig is. Zo is jouw verlichtingssysteem klaar voor de toekomst.

Ontvang gratis een advies op maat

Krijg inzichtelijk wat het mogelijke rendement is van jouw LED installatie

Gerealiseerde LED installaties

  • Aalbertshoeve
    • Energy Service Pro
    • Bespaard: 277.000 kg CO2 p.j.

Onze missie

Wij gaan de CO2 uitstoot van het bedrijfsleven decimeren

In 2050 willen we door samen te werken met ondernemers 10.000 groene en slimme gebouwen beheren of ondersteund hebben. De CO2 uitstoot van deze gebouwen is dan gedecimeerd ten opzichte van 1990.

Meer