Home   >   Over ELIX

Wij geloven dat het anders kan.

Anders dan de idealistische verbeteraars die geen commerciële inslag hebben. Anders dan de trage, logge en onpersoonlijke energiebedrijven, waarbij verduurzaming een activiteit is die tegen hun core-business ingaat. Wij doen het anders.

 • Lees meer over:

  Wat wij willen bereiken

  Ons doel
 • Lees meer over:

  Wat ons drijft

  Ons DNA
 • Lees meer over:

  Wie wij zijn

  Ons team

We willen de CO2-uitstoot van het bedrijfsleven decimeren
_

Voor een deel doet ELIX wat veel andere bedrijven ook al doen: energie-advies geven. Maar we hebben gezien dat zo’n advies in de praktijk vaak niet uitgevoerd wordt en uiteindelijk ergens in een la ligt te verstoffen. Dat vinden we zonde, want zo bereiken we niet ons gezamenlijke doel. Daarom zorgen we ervoor dat we onze adviezen kunnen uitvoeren. Dat scheelt kosten, omdat je geen ruis hebt tussen adviseurs en uitvoerders, en moeite, omdat je niet zelf op zoek hoeft te gaan naar de beste partij om het energie-advies uit te voeren.

Om jouw duurzaamheidswensen waar te maken, hebben we een unieke manier van werken. De mensen die jou het beste kunnen helpen, werken samen in een multidisciplinair team. Ze weten wat er moet gebeuren, wat er van ze verwacht wordt en sturen zelf op maximaal resultaat. Onze energie-engineers zijn ons dna: ze combineren een diep inzicht in je gebouw, bedrijf en energiehuishouding met de laatste kennis over verduurzaming.