Gratis e-book

Slimme led-verlichting voor je bedrijf

Wil je heel gemakkelijk een grote stap zetten in winstgevende verduurzaming? Slimme zakelijke led-verlichting verbruikt minder energie en heeft een veel langere levensduur dan traditionele verlichting. Inkoppertje dus.
mockup winstgevend verduurzamen
Met zakelijke led-verlichting profiteer je van
check Langere levensduur van je lampen
check Een goede terugverdientijd
check Een duurzamer bedrijfspand
Download gratis e-book arrow right
Download gratis e-book arrow right
Slimme led-verlichting voor je bedrijf

Waarom led-verlichting?

Duurzamere verlichting

We moeten duurzaam de toekomst in. Dan denk je snel aan zonnepanelen, windmolens en elektrisch rijden. Een verduurzamingsstap die vaak over het hoofd gezien wordt, is de verduurzaming van verlichting.

Doordat led-lampen een veel langere levensduur hebben dan traditionele verlichting, hoef je ze minder vaak te vervangen. Een spaarlamp, bijvoorbeeld, vervang je gemiddeld 4 keer vaker! Zo bespaar je met led direct op de verlichtingskosten.

Een led-lamp heeft een lager wattage dan andere lampen en is daardoor zuiniger. Ten opzichte van een gloeilamp is led wel 90% zuiniger! Minder vaak vervangen én minder verbruik: dubbel zo duurzaam.

Goede terugverdientijd led

Door de combinatie van een langere levensduur en de efficiëntie heeft led als duurzaamheidsmaatregel een goede terugverdientijd. Bij het opstellen van onze maatwerkadviezen varieert dit van 3 tot 5 jaar. Daardoor valt het installeren van led vaak onder de verplichte maatregelen in het kader van de wet informatieplicht energiebesparing.

Smart Lighting

Smart Lighting is dé verlichting van de toekomst. Dankzij sensoren brandt er op de juiste plek en op het juiste moment het nodige licht. Zo minimaliseer je het energieverbruik en is je verlichtingssysteem klaar voor de toekomst. 

Krijg gratis een advies op maat, met inzicht in het mogelijke rendement van jouw investering in led-verlichting

Vraag een adviesrapport aan. arrow right dark

Wij worden beoordeeld met een 9,6

Beoordelingen van echte mensen en echte bedrijven. Je mag ze van ons nabellen!
Logo wellnesspet Wellness Pets gebruikt nu slimme oplossingen voor netcongestie. Ze hebben hun zonnestroominstallatie aangepast aan hun directe energiebehoefte, het overschot wordt automatisch beperkt en het laadplein maakt gebruik van load balancing.
Fokko Dijkstra Plant Director
Zonnepanelen: 1.300 Oppervlakte: m2

Wij geven energie aan:

Ik wil meer weten over

Meest gelezen artikelen

Lees meer in onze kennisbank arrow right dark