Wij gaan de CO2 uitstoot van het bedrijfsleven decimeren

Wij willen in 2050 10.000 groene en slimme gebouwen beheren of ondersteund hebben. De CO2 uitstoot van deze gebouwen is dan gedecimeerd ten opzichte van 1990.

Een familie van bedrijven

Dit willen we doen door een ‘familie van bedrijven’ te laten groeien: een combinatie van bedrijven die zich actief bezighouden met de energietransitie en die actief willen werken aan het verduurzamen van hun organisatie. ELIX zorgt er met haar energy services voor dat deze bedrijven op het juiste moment de juiste kansen in de energietransitie begrijpen en aangrijpen.

Bij ELIX gaan we voor een langetermijnrelatie

We adviseren onze klanten niet alleen over welke stappen ze moeten zetten om in de nieuwe energiesituatie terecht te komen, maar ook zijn we actief betrokken bij de uitvoering daarvan. Met behulp van ELIX Insight (energiedashboard) en maatwerk opnames op locatie krijgen wij de juiste inzichten en gaan daarmee onze klanten beter adviseren en pragmatischer doorpakken dan andere energiebedrijven. Dat alles op een manier waar klanten energie van krijgen.

Wij geven letterlijk en figuurlijk energie.

Ik wil meer weten over

Meest gelezen artikelen

Lees meer in onze kennisbank arrow right dark
Onze missie

Wij gaan de CO2 uitstoot van het bedrijfsleven decimeren

In 2050 willen we door samen te werken met ondernemers 10.000 groene en slimme gebouwen beheren of ondersteund hebben. De CO2 uitstoot van deze gebouwen is dan gedecimeerd ten opzichte van 1990.

Een selectie uit ons team van toegewijde energie specialisten
2footer elix.nl