Waarom ELIX dé energieleverancier voor bedrijven met een grootzakelijke zonnestroominstallatie is

Bij het zoeken naar de energieleverancier die het beste bij jou past, moet je op allerlei zaken letten. Denk aan de tarieven, het soort energiecontract of de contractduur. Je zult in je zoektocht misschien schrikken van het grote aanbod, maar lang niet elke leverancier voldoet aan je eisen. Om je te helpen kiezen, leggen we in deze blog uit van welke voordelen je profiteert als je als ondernemer kiest voor ELIX als energieleverancier. 

De kracht van Zonnestroom Nederland

Met Zonnestroom Nederland als onderdeel van ELIX hebben we een hoop ervaring als het gaat om zakelijke zonnestroominstallaties. Zonnestroom Nederland is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste bouwers in Nederland voor zakelijke zonnestroominstallaties. Hieronder lees je waarom die ervaring voor ons als energieleverancier heel waardevol is. 

De beste voorspelling dankzij inzicht in verwachte opwek

Omdat we dankzij Zonnestroom Nederland veel interne kennis hebben over grootzakelijke zonnestroominstallaties, weten we uitstekend hoe we de verwachte opwek van zo’n installatie kunnen voorspellen. Dit helpt ons als energieleverancier van bedrijven met een grootzakelijke zonnestroominstallatie, want de voorspelling vormt de basis van jouw energiecontract. Het is voor jou als ondernemer dus erg belangrijk dat die voorspelling zo nauwkeurig mogelijk is. En hierin heeft ELIX als energieleverancier een streepje voor.

Met ELIX als energieleverancier genereer je extra inkomsten door curtailment 

Er zijn nog andere manieren waarop je met ELIX als energieleverancier extra voordeel haalt uit je zakelijke zonnestroominstallatie. Curtailment, bijvoorbeeld. Door het op het juiste moment in te zetten, dragen we bij aan het opheffen van onbalans op het elektriciteitsnet. Hier staat een mooie vergoeding tegenover, die wij als energieleverancier ontvangen. Wij delen die vergoeding met jou, zodat jij het maximale uit je investering kunt halen. Lees wanneer je in aanmerking komt voor flexibel op- en afschakelen.

Veel ondernemers met een zakelijke zonnestroominstallatie kiezen voor een dynamisch energiecontract van ELIX. Onze energiespecialist Erik Hulst legt uit waarom.

Alles wat ELIX als energieleverancier voor bedrijven te bieden heeft

Als je op zoek bent naar de beste energieleverancier of erover denkt om over te stappen, willen wij je bij ELIX graag verder helpen. Plan een adviesgesprek in met één van onze adviseurs om te ontdekken wat ELIX nog meer te bieden heeft. Wil je direct meer inzicht in de tarieven? Vraag dan gratis een adviesrapport op maat aan.

elix energiecontractscan 243x300 1

Bereken gratis jouw gemiddelde termijnbedrag voor dynamische energie

check Krijg direct inzicht in je maandbedrag
check Ontdek hoe je bespaart op je energierekening
check Bekijk hoe je profiteert van negatieve energieprijzen